Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.


LUNCH
3 gangen € 49
4 Gangen € 64
Enkel tijdens de middag van dinsdag tot vrijdag

Lunch is een 6-wekelijks wisselend seizoensmenu
Voorgerecht
makreel
watermeloen, komkommer
of
buikspek
bataat, pinda, ponzu
Tussengerecht
(enkel 4 gangen)
kreeft
girollen, salie
Hoofdgerecht
lam
amandel, mosterd
of
rog
tomaat, courgette, vermouth
Dessert
framboos
chocolade, passievrucht
of
assortiment kaas (suppl. 10€)
Menu/Diner
Graag houden wij rekening met eventuele voedselallergieën,
bespreek ze bij uw reservatie of bestelling met de chef
Aan persoonlijke vegetarische/veganistische voorkeuren kunnen wij niet altijd voldoen,
daar onze culinaire voorkeur en focus ligt op het werken met vis en vlees.

Marktmenu
4 of 5 gangen
enkel op donderag en vrijdagavond
“6-wekelijks wisselend seizoensmenu”
makreel
watermeloen, komkommer
zeebaars
bloemkool, olijf, stracciatella
kreeft (*)
girollen, salie
(enkel 5 gangen menu)
lam
amandel, mosterd
framboos
chocolade, passievrucht
(kaas in plaats van dessert € 10 suppl.)
4 gangen menu aan € 72
aangepaste wijnen aan € 33
5 gangen menu* aan € 85
aangepaste wijnen aan € 38
dessertwijn facultatief € 9